Autobedrijf Marco Kolt
Tel: 072 - 56 10 011 
 Onderhoud
Onderhoud & Service:
Uiteraard kunt u bij ons uw auto brengen voor onderhoud en schade herstel. Wij werken samen met diverse merkdealers en merkspecialisten voor een vakkundig en gedegen onderhoud aan uw auto. Vanzelfsprekend zien wij graag dat u iedere dag weer onbezorgd van uw Auto geniet. Om nare verrassingen te voorkomen, is het dan ook belangrijk dat u tijdig preventief onderhoud aan uw auto laat plegen. Daarom schrijft de fabriek ( bij elk merk ) ieder jaar óf iedere 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt voor uw Auto voor. Naast preventief onderhoud krijgt u tijdens een autoleven ook te maken met de vervanging van slijtage onderdelen zoals remblokken, ruitenwisserbladen, accu’s, schokdempers en einddempers.
 
Alle merken!!!
Niet alleen voor Audi, BMW, Mini, Mercedes-Benz & Volkswagen, maar voor alle overige merken kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Of het nu gaat om een APK, kleine beurt, grote beurt of reparatiewerkzaamheden, neemt u vrijblijvend contact op of kom langs. Wij hebben alle apparatuur in huis om uw auto volledige te kunnen onderhouden volgens de richtlijnen van de fabrikant, ongeacht welk merk!!
 
Direct een afspraak maken?
Als u nu direct een afspraak wilt maken kan dat via 072-5610011 of info@marcokolt.nl dan nemen wij, na ontvangst van u bericht, direct contact met u op.
  
Airco Service & Onderhoud:
Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Het verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Echter, elke auto met een airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit voorkomt later hoge reparatiekosten. Wij helpen uw snel, vakkundig en voordelig weer op weg met een goed werkende airco. Dus let goed op op te weinig of geen koude lucht uit de ventilatieroosters of een muffe lucht als u de airco aanzet. Een Airco check heeft u al voor € 65,= inclusief btw
 
Banden en bandenhotel:
Een band is voor de meeste mensen rond en zwart en een noodzakelijk iets om onder de auto te hebben. Maar een band is veel meer. Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het enige contact met het wegdek. U moet hier dus blindelings op kunnen vertrouwen. Personenwagenbanden zijn er in allerlei soorten en maten. De kwaliteit van de banden is de afgelopen jaren sterk gestegen. Laat u door ons informeren naar de mogelijkheden.

In het zogenaamde bandenhotel worden de zomer en/of winterbanden van klanten opgeslagen. Steeds meer berijders kiezen voor een extra set winterbanden omdat zij overtuigd zijn van het belang hiervan. Marco Kolt Automobielen biedt de mogelijkheid om deze extra set voor u op te slaan. Tegen een zeer acceptabel tarief worden uw banden op de juiste wijze opgeslagen in ons bandenhotel.

Online afspraak maken?
Vul het contactformulier in op de contactpagina en geef uw voorkeurswensen voor dag en tijd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te bevestigen en/of een offerte voor u te maken.
Of mailt u naar info@marcokolt.nl en we nemen spoedig contact met u op!
 
 Contact
Marco Kolt Automobielen
Koelmalaan 71
1812 PR Alkmaar

Tel: 072 - 56 10 011
Email: info@marcokolt.nl

 Felicitaties
2012 Marco Kolt Automobielen Koelmalaan 71 1812 PR Alkmaar - Tel: 072-5610011 | KvK: 37095914 | Disclaimer | Realisatie: MSC   
-->