Autobedrijf Marco Kolt
Tel: 072 - 56 10 011 
 Garantie
          Bovag Autobedrijf Marco Kolt Met zorg geselecteerd!
 
Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een gedegen netwerk opgebouwd waarin wij ook met regelmaat fungeren als doorgeefluik voor verschillende (merk)dealers, zowel bij de inkoop als de verkoop van onze collectie auto’s, dus wanneer u een auto heeft gezien in onze collectie welke aan uw wensen voldoet en u wilt de aankoop hiervan via uw eigen dealer laten lopen kunnen wij deze auto desgewenst dus ook doorleveren.
 
• - Officieel BOVAG & RDW erkend
• - Al onze auto’s zijn volledig gereconditioneerd (het wegwerken van steenslag of kleine lakbeschadigingen, restylen van parkeerdeukjes en het volledig cleanen en  polijsten van de auto
• - Al onze auto’s worden geleverd met Nationale Autopas
• - Al onze auto’s zijn vrij van belangrijke schade / aanrijdingschadevrij
• - Al onze auto’s zijn voorzien van volledige onderhoudshistorie
• - Wij beschikken over een professionele werkplaats welke van alle gemakken is voorzien om de hoogst mogelijke  kwaliteit te kunnen behalen en behouden
• - Wij bieden u de mogelijkheid tot vervangend vervoer bij garantie of onderhoud
 
Onze prijzen op internet:
 
Internet meeneemprijs (geen inruil mogelijk of tegen inkoop/ handelswaarde)
 
Showroomprijs ( inruil mogelijk )
 
Garantie en aflevering van de auto:
 
Aangezien wij zelden standaard auto's verkopen hebben we dan ook goed nagedacht over de keuzemogelijkheden wat betreft garantie, aflevering en de hierbij horende afleveringskosten, uiteindelijk hebben wij dit onderverdeeld in 3 mogelijkheden:
 
BASIC, EXTRA en BOVAG.
 
1) Aflevering BASIC:
Aankoop zonder garantie, wanneer u hiervoor kiest worden er GEEN afleveringskosten doorberekend (dit pakket is bedoelt voor handelaren of particulieren die op eigen verzoek zonder garantie willen kopen).
 
Bij onderstaande 2 mogelijkheden krijgt u een compleet klaargemaakte auto conform onderhoudshistorie, dit wil zeggen dat u zorgeloos kunt rijden en er op kunt vertrouwen dat hier niet bezuinigd is op enig onderhoud, dus geen onderhoudskosten op korte termijn.
 
2) Aflevering EXTRA ook wel de Marco Kolt Garantie:
Aankoop met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak en toebehoren (zoals accu, startmotor en dynamo), op alle andere eventuele mankementen is geen garantie mogelijk!, de auto krijgt een onderhoudsbeurt volledig conform de onderhoudshistorie en wordt afgeleverd met minimaal € 25,-- euro brandstof, afleveringskosten € 595,- Euro.
 
3) Aflevering BOVAG:
Aankoop met 6 maanden BOVAG garantie (garantie op de volledige auto volgens algemene Bovag voorwaarden), de auto krijgt een onderhoudsbeurt volledig conform de onderhoudshistorie en wordt afgeleverd met minimaal € 50,-- euro brandstof, afleveringskosten € 995,- Euro.
 
Indien Fabrieksgarantie:
Regelmatig hebben wij auto’s in onze collectie die zich nog in de fabrieksgarantie bevinden. Het voordeel hiervan is dat u terecht kunt bij de merkdealer in uw regio. Op het moment dat een auto uit onze collectie onder de fabrieksgarantie valt wordt dit vastgelegd op de koopovereenkomst, indien er geen onderhoud conform onderhoudshistorie nodig is worden er dan ook GEEN afleveringskosten in rekening gebracht.
 
VERVANGEND VERVOER (tijdens garantie periode)
Tijdens uw garantieperiode kunt u volledig kosteloos (exclusief brandstof) een leenauto tot uw beschikking krijgen, indien u hier gebruik van wilt maken vergeet dit dan niet te melden wanneer u de afspraak met onze werkplaats maakt, dit om teleurstellingen te voorkomen
 
VERVANGEND VERVOER ( tijdens onderhoud) Wanneer u gebruik van een leenauto wilt maken, bijvoorbeeld bij periodiek onderhoud, schadereparatie of andere zaken is dit ook mogelijk, kosten hiervoor betreffen € 25,-per dag inclusief 50 kilometer vrij, voor de kilometers boven de 50 kilometer wordt 10 cent per kilometer aan u doorberekend.
 
 
 
DISCLAIMER Ondanks dat de informatie op onze site door de redactie uiterst zorgvuldig is samengesteld kunnen zich uiteraard onvolkomenheden of onjuistheden voordoen. Mocht u deze bemerken dan verzoeken wij deze te melden zodat wij het kunnen aanpassen. Marco Kolt Automobielen neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de volledigheid en actualiteit van de informatie die verkregen wordt op basis van de doorverwijzing naar sites van derden. Aan de informatie verstrekt op de site kunnen geen rechten ontleend worden en Marco Kolt Automobielen kan hiervoor geenszins aansprakelijk gesteld worden
 
 
Alle bedragen genoemd op deze pagina zijn inclusief 21% BTW.                                                                                                                             
 
                                                                                                                                                                                                       
 
 Contact
Marco Kolt Automobielen
Koelmalaan 71
1812 PR Alkmaar

Tel: 072 - 56 10 011
Email: info@marcokolt.nl

 Felicitaties
2012 Marco Kolt Automobielen Koelmalaan 71 1812 PR Alkmaar - Tel: 072-5610011 | KvK: 37095914 | Disclaimer | Realisatie: MSC   
-->