Over ons

1973

Al vanaf 1973, Marco was toen 2 jaar oud, stond al vast dat hij iets met auto’s zou gaan doen. Zijn net geboren broertje mocht nooit, maar dan ook echt niet, aan de door Marco verzamelde auto’s komen die hij toen al keurig gerangschikt had staan op een mooie door zijn vader gemaakte plank in zijn slaapkamer. Hij wilde dat ze netjes bleven staan en niet door z'n kruipende broertje werden beroerd. Toen al selectief met zijn speelgoed auto’s en nu zo’n 46 jaar later mag zijn broertje nog steeds niet aan zijn auto’s komen…..

article_image_1556698766.jpg

Heden

Marco is nog steeds zuinig op de door hem geselecteerde auto’s die hij verkoopt. Dat kan je ook zien als je het bedrijf van Marco binnenkomt. Alle auto’s zijn om door een ringetje te halen, gepoetst en schoon. Lak onevenheden zijn al weggewerkt of worden voor aflevering aan zijn klanten (AMBASSADEURS) allemaal netjes conform de afspraken opgeknapt. Marco is door heel Nederland en ver daarbuiten een bekende inkoper. Bijna alle premium merken doen zaken met hem. Hij koopt ze graag van zijn collega’s maar alles wordt voordat hij ze meeneemt naar Alkmaar geïnspecteerd of ze echt voldoen aan zijn normen. Dus bijna een halve eeuw later is hij nog steeds zo kritisch op zijn collectie auto’s als in 1973….

article_image_1556698488.jpg
bottom_icon1_1556622436.png

Persoonlijk

bottom_icon2_1556622823.png

Met zorg geselecteerde
auto’s

bottom_icon3_1558690475.png

Specialist in BMW, Mini &
Mercedes

bottom_icon4_1556622823.png

Ruime ervaring

Ons aanbod

Met een gemiddelde occasionvoorraad tussen de 60 en 70 auto’s is de kans groot dat u bij ons slaagt. Er is een grote variëteit in prijs, merken en modellen. Dagelijks is er een wisselende voorraad. Staat uw auto er vandaag niet bij?

Kijkt u morgen opnieuw met de kans dat hij er dan wel bij staat. Bij interesse in onze occasions adviseren wij u telefonisch contact op te nemen om de beschikbaarheid te controleren in verband met onze hoge omloopsnelheid.

Heeft u ons aanbod al gezien?

Marco Kolt Automobielen is al jaren DE SPECIALIST IN AUDI, BMW, MINI, MERCEDES-BENZ & VOLKSWAGEN voor Alkmaar. Merken die staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en groot gebruiksgemak. Kortom: dezelfde kernwaarden als waar Marco Kolt Automobielen voor staat.

Morgen Internet - Zorgeloos website