Werkplaats

Onderhoud & Service

Uiteraard kunt u bij ons uw auto brengen voor onderhoud, restwaarde taxatie, poetsen en reinigen van uw auto-motor-boot-caravan-camper en uiteraard ook voor schade herstel. Wij werken samen met diverse merkdealers en merkspecialisten voor een vakkundig en gedegen onderhoud aan uw auto. Vanzelfsprekend zien wij graag dat u iedere dag weer onbezorgd van uw Auto geniet. Om nare verrassingen te voorkomen, is het dan ook belangrijk dat u tijdig preventief onderhoud aan uw auto laat plegen. Daarom schrijft de fabriek ( bij elk merk ) ieder jaar óf iedere 20.000 kilometer een onderhoudsbeurt voor uw Auto voor. Naast preventief onderhoud krijgt u tijdens een autoleven ook te maken met de vervanging van slijtage onderdelen zoals remblokken, ruitenwisserbladen, accu’s, schokdempers en einddempers.

Alle merken

Niet alleen voor Audi, BMW, Mini, Mercedes-Benz & Volkswagen, maar voor alle overige merken kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Of het nu gaat om een APK, kleine beurt, grote beurt of reparatiewerkzaamheden. Neem vrijblijvend contact op of kom langs. Wij hebben alle apparatuur in huis om uw auto volledig te kunnen onderhouden volgens de richtlijnen van de fabrikant, ongeacht het merk!!

article_image_1556704748.jpg

loder_img.gif

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Direct een afspraak maken?

Marco Kolt Automobielen

Koelmalaan 71
1812 PR Alkmaar

Openingstijden:

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09.00 - 18.00.

Woensdag:

09.00 - 18.00.

Donderdag:

09.00 - 18.00.

Vrijdag:

09.00 - 18.00.

Zaterdag:

09.30 - 16.00.

Zondag:

Gesloten

 

Geopend na een telefonische afspraak of per mail, laat u weten wanneer u wilt langskomen dan lopen we elkaar niet mis.

Heeft u ons aanbod al gezien?

Marco Kolt Automobielen is al jaren DE SPECIALIST IN AUDI, BMW, MINI, MERCEDES-BENZ & VOLKSWAGEN voor Alkmaar. Merken die staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en groot gebruiksgemak. Kortom: dezelfde kernwaarden als waar Marco Kolt Automobielen voor staat.

Morgen Internet - Zorgeloos website